HAKKARİ / MERKEZ - 23 Nisan Ortaokulu

23 Nisan Ortaokulu

PEHLİVAN MAH. MÜHÜRDAR CAD. NO: 4 MERKEZ / HAKKARİ
Vizyon
Öğrencilerimize öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bir ortamda iyi insan ,iyi vatandaş ve iyi meslek sahibi bireylerin yetiştiği en başarılı ortaokul olmak.
Misyon
Biz…bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerikli, kendine güvenen, bilgi kaynaklarına ulaşabilen ,yaratıcı bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,öğrencilerimizi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda ortaöğretim kurumlarına yönlendirmek ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
ÇARŞIDAN OKULA YAYA OLARAK GELİNİR
OKULUMUZDA KOOPERATİFE BAĞLI 5 SERVİS ÇALIŞMAKTADIR.
PEHLİVAN MAHALLESİ MÜHÜRDAROĞLU CADDESİ H.SAİT CAMİİ YANI
OKULUMUZ ÇARŞI MERKEZİNDEDİR
Okulun Sınav Başarı Durumu
HER YIL ORTALAMA 20-25 ÖĞRENCİMİZ FEN LİSELERİNE 45-50 ÖĞRENCİMİZ SINAVLI OKULLARA YERLEŞMEKTEDİR.
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZ SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK PROJESİ VE OKUL SPORLARI KAPSAMINDA BİRÇOK DALDA YARIŞMAYA GİRMEKTEDİR. HER İKİ PROJE KAPSAMINDA BİRÇOK DALDA KUPA VE MADALYALAR ALMAKTADIR.